Γεύμα αγάπης του Star Channel

Σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Το STAR CHANNEL ένωσε τις δυνάμεις του με την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, την ΜΚΟ PRAKSIS, και την εταιρία προσφοράς υπηρεσιών Catering «Πλειάδες» για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν λόγω της καλπάζουσας ανεργίας και της οικο��ομικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο οι παραπάνω φορείς συνδιοργάνωσαν «γεύμα αγάπης» στον Πειραιά και μοίρασαν ζεστό φαγητό και γλυκό σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Από την πλευρά του Σταθμού παρευρέθηκαν η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων κυρία Λόλα Νταϊφά, καθώς και η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Ελένη Τσαγκά.

«Ήρθαμε από το ΣΤΑΡ για να κεράσουμε φίλους που μένουν στον Πειραιά. Είναι ένα κέρασμα αγάπης, μια μεγάλη αγκαλιά, μία κίνηση ανθρωπιάς και μία στάλα γλύκας για τους ανθρώπους, τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε μία δύσκολη θέση» δήλωσε η κα Νταϊφά.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελένη Τσαγκά είπε: Πρόκειται για μία τεράστια προσπάθεια και πρωτοβουλία του STAR που αποδεικνύει για άλλ�� μια φορά ότι κάθε στιγμή βρίσκεται κοντά στον κόσμο, όχι μόνο στον δικό του, αλλά σε όλον τον κόσμο, στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.


Παρών επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κύριος Στέφανος Χρήστου. «Εάν και εφόσον δεν υπήρχε η συμπαράσταση, η αγάπη των εθελοντών και των εθελοντριών δεν θα μπορούσε να προχωρήσει το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης» δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top