Πως "γοήτευσε" μέσω facebook την 13χρονη ο 23χρονος Αλβανός DJ και βοσκός

ΔΕΙΤΕ τη στιγμή της προσαγωγής του. Κρυβόταν σε μια κουφάλα δέντρου

Πως "γοήτευσε" μέσω facebook την 13χρονη ο 23χρονος Αλβανός DJ και βοσκός

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα μετά τον εντοπισμό της το βράδυ της Πέμπτης στο δάσος του Παγγαίου.

Ο 23χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης κοπέλας μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας όπου κρατείται ενώ αναμένεται απόψε ή το Σάββατο το πρωί να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει κάνει τίποτα για να το μετανιώσει, τη στιγμή που και η 13χρονη φέρεται να δηλώνει ότι πήγε να τον βρει με τη θέλησή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος επί μία ημέρα κρυβόταν στην κουφάλα ενός δέντρου στην περιοχή Λουτρά Ελευθερών Καβάλας όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Αυτό πάντως που προκαλεί σοκ είναι ο τρόπος με τον οποίο ο 23χρονος Αλβανός "γοήτευσε" την 13χρονη Χριστίνα στο facebook, μέσω του οποίου επικοινωνούσαν.

Η οικογένεια μιλάει ξεκάθαρα για αποπλάνηση της ανήλικης. Όπως αναφέρει ο θείος της 13χρονης ο 23χρονος της έταζε δόξα λέγοντάς της ότι είναι μεγάλος DJ και της υποσχόταν πως μαζί του θα ζει σε κάποιο πολυτελές σπίτι με πισίνα. Μάλιστα, της έλεγε να μην πάρει ρούχα μαζί της όταν θα έφευγε από το σπίτι, αφού εκείνος θα της αγόραζε καινούργια και καλύτερα.

Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, την περιοχή στην οποία θα έπρεπε να επικεντρωθο��ν οι έρευνες υπέδειξε στους αστυνομικούς ο πρώην εργοδότης του Αλβανού.

Κάντε κλικ στο βίντεο και δείτε την στιγμή της προσαγωγής του 23χρονου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top