Βαριά καμπάνα για την Σέρβα καλλονή - Είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία

12 χρόνια φυλάκιση για την πρώην μπασκετμπολίστρια

Βαριά καμπάνα για την Σέρβα καλλονή - Είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία

«Καμπάνα» 12 ετών έριξε τελικά το δικαστήριο στην Σέρβα καλλονή, Όλια Τσίρκοβιτς, των «Ροζ Πανθήρων», η οποία μαζί με την «παρέα» της είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία και επώνυμα καταστήματα της Αθήνας.

Η 44χρονη, ιδιαίτερα εντυπωσιακή πρώην μπασκετμπολίστρια, είχε καταφέρει μάλιστα πριν από λίγο καιρό να αποδράσει, όπως σας είχαμε μεταδώσει, όταν ένας άντρας αγνώστων στοιχείων παριστάνοντας τον προμηθευτή μπογιών μπήκε στις φυλακές και την βοήθησε να φύγει. Νωρίτερα, η ίδια είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φρουρών των φυλακών, καθώς ασχολιόταν με γκράφιτι και ελαιοχρωματισμούς, οπότε δεν της ήταν δύσκολο να φύγει!

Η μαραθώνια δίκη της εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε στις 13 Μαΐου και τελείωσε στις 22 Μαΐου και κατέθεσαν σε αυτή σαράντα από τους συνολικά εξήντα μάρτυρες.

Εκτός από την Σέρβα καλλονή, ένοχοι κρίθηκαν άλλοι έξι (από τους συνολικά 10) και οι ποινές τους είναι συνολικά από επτά έως 24 χρόνια για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της συμμετοχής σε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της χρήσης πλαστών εγγράφων, της οπλοκατοχής και της οπλοφορίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top