Με βροχή και χωρίς... σκόνη μας έρχεται το weekend!

Μάθε αναλυτικά ανά περιοχή τον καιρό της Παρασκευής

Με βροχή και χωρίς... σκόνη μας έρχεται το weekend!

Πρώτη ανάρτηση: 24/05/2013 00:59

Βροχερός, κυρίως στα δυτικά και τα βορειοανατολικά, θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, με την σκόνη που εδώ και μέρες έχει «καθίσει» στην ατμόσφαιρα να μας αποχαιρετά σιγά – σιγά!

Σύμφωνα μ�� τους μετεωρολόγους:

- στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

- στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει συννεφιά με πιθανότητα βροχής στα ορεινά, με τον καιρό να φτιάχνει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι 3 – 5 μποφόρ από νότιες διευθύνσεις και ο υδράργυρος θα «παίζει» μεταξύ 14 και 29 βαθμών.

- στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ, όσο το θερμόμετρο θα δείχνει από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

- στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

- σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

- στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με τον υδράργυρο να δείχνει από 18 μέχρι 29 βαθμούς Κελσίου.

- στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top