Μετάφερθηκε για θεραπεία στο εξωτερικό ο 12χρονος Νικίτα

Η μητέρα του επέμενε ότι το παιδί της έπρεπε να μεταβεί στη Γερμανία

Μετάφερθηκε για θεραπεία στο εξωτερικό ο 12χρονος Νικίτα

Στο εξωτερικό μεταφέρθηκε ο 12χρονος Νικίτα από τη Ρωσία ο οποίος μαχαιρώθηκε βάναυσα από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην Κρήτη.


Το αγοράκι έφυγε την Τετάρτη στις 20.15 το βράδυ από το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες και μεταφέρθηκε στη Γερμανία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε προηγουμένως μία μαραθώνια σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι γιατροί, η μητέρα του 12χρονου, ο δικηγόρος της και εκπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρίας.


Παρά το γεγονός ότι στο νοσοκομείο Παίδων υπήρξαν όλες οι απαραίτητες φροντίδες στον μικρό Νικίτα και οι γιατροί είχαν επισημάνει στην μητέρα του ότι υπάρχει κίνδυνος με τη μεταφορά του καθώς λόγω της αυξομείωσης της πίεσης του αεροπλάνου υπήρχε περίπτωση να συμβεί εκροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από την σπονδυλική στήλη του 12χρονου, εκείνη επέμενε ότι το παιδί της έπρεπε να μεταφερθεί στη Γερμανία.


Έτσι, υπέγραψε και με δική της ευθύνη μετέφερε τον Νικίτα στο εξωτερικό.

Σημειώνεται πως υπήρξε και αλληλογραφία με το ιατρικό κέντρο της Γερμανίας στο οποίο ήθελε να απευθυνθεί η μητέρα του. Οι γιατροί είχαν καταστήσει σαφές ότι είναι πολύ δύσκολη η αποκατάσταση του παιδιού καθώς έχει υπάρξει διατομή του νωτιαίου μυελού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Νικίτα πριν ταξιδέψει με το γιο της για την Γερμανία φίλησε και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και τους γιατρούς που έκαναν ό,τι καλύτερο για το παιδί της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top