Πανελλήνιες: Από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών τα Μαθηματικά. "Βατή" η Βιολογία

Με μαθήματα κατευθύνσεων συνεχίζονται την Τετάρτη οι εξετάσεις

Πανελλήνιες: Από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών τα Μαθηματικά. "Βατή" η Βιολογία

Πρώτη ανάρτηση: 20/05/2013 12:34​

Στα θρανία έκατσαν και σήμερα Δευτέρα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων οι οποίοι εξετάστηκαν στη Βιολογία, τα Μαθηματικά, την Ιστορία και τη Φυσική γενικής παιδείας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από τους καθηγητές, τα θέματα των Μαθηματικών ήταν για πολύ γερά νεύρα και για πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Χαρακτηρίστηκαν πολλά και απαιτητικά και από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών, καθώς απαιτούσαν συνδυασμό γνώσεων πολλών κεφαλαίων. Μάλιστα, οι μαθηματικοί εκτιμούν ότι το γεγο��ός της δυσκολίας των Μαθηματικών, θα επηρεάσει τις βάσεις στα τμήματα και τις σχολές που συνδέονται με αυτά.

Ορισμένοι μαθηματικοί επισήμαναν ότι κάποια ανησυχία είχε διατυπωθεί αρχικά για τη διατύπωση του ερωτήματος Γ3, ωστόσο -τόνισαν- δεν υπάρχει επιστημονικό λάθος.

Τα θέματα της Βιολογίας ήταν "βατά", ενώ σε ό,τι αφορά στην Ιστορία, τα θέματα κρίνονται από τους εκπαιδευτικούς ως μέτριας δυσκολίας.

Όσο για τη Φυσική, καθηγητές θεωρούν ότι μόνο το τέταρτο ερώτημα είχε απαιτήσεις, τα υπόλοιπα ήταν μέτριας δυσκολίας.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη με μαθήματα κατευθύνσεων και συγκεκριμένα τη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top