Ποιος είναι ο top προορισμός για το καλοκαίρι του 2013;;;

Αποτελεί πραγματική... έκπληξη!

Ψάχνετε τόπους μαγικούς, παραδοσιακούς και ονειρεμένους; Το… Λάος είναι ο καταλληλότερος προορισμός για το 2013, σύμφωνα με το Ευρωπα��κό Συμβούλιο Τουρισμού και Εμπορίου.

Laos 05.jpg

Η επιλογή, την οποία μετέδωσαν οι Vientiane Times, αποτελεί πραγματική έκπληξη, όμως το Συμβούλιο Τουρισμού βράβευσε τον πρωθυπουργό του Λάος για την «κυβερνητική προώθηση της ελεύθερης διακίνησης και ασφάλειας τουριστών, της παροχής υπηρεσιών, της πρόσβασης σε χώρους ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και της επένδυσης στην διατήρηση ιστορικών χώρων».

Laos 02.jpg

Το Λάος είναι μία από τις τελευταίες χώρες με κομμουνιστικό καθεστώς στον κόσμο, προωθεί τον τουρισμό ως παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης. Είναι αποκλεισμένο από τη θάλασσα, ορεινή χώρα, με πολλά παρθένα τροπικά δάση.

Λιγότερο από το 5% της γης είναι κατάλληλο για βιώσιμη καλλιέργεια, όπου καλλιεργείται κυρίως ρύζι, το οποίο μεγαλώνει στη γόνιμη πλημμυρισμένη κοίτη του ποταμού Mekong.

Καλλιεργούνται επίσης λαχανικά, φρούτα, μπαχαρικά και βαμβάκι. Μέρος του «Χρυσού Τριγώνου», που παράγει ηρωίνη, το Λάος συνεχίζει να παράγει όπιο.

Εκτός πρωτεύουσας, πολλοί ζουν χωρίς ηλεκτρικό ή πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top