ΦΡΙΚΗ στη Πάτρα:Πα-τέρας έβαζε τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του για να τους βλέπει

Γονείς ΤΕΡΑΤΑ: «Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» δήλωσε η μάνα!

ΦΡΙΚΗ στη Πάτρα:Πα-τέρας έβαζε τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του για να τους βλέπει

Πρώτη ανάρτηση: 02/05/2013 12:11

Μόνο ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία που έφθασε πριν λίγες ώρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα αλλά και μιας μητέρας, αν μπορεί κανείς να τους αποκαλέσει έτσι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό να κακοποιούσε σεξουαλικά ��ον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τους βλέπει.

Η μητέρα χαρακτηρίστηκε στην αρχή τόσο ως θύμα όσο και ως θύτης από τους αστυνομικούς αλλά η κατάθεσή της μόνο αηδία και οργή μπορεί να προκαλέσει!

«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» φαίνεται πως είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Ο 40χρονος πα-Τέρας, εργάζεται ως οικοδόμος και η καταγγελία έγινε από την μεγάλη κόρη της οικογένειας σε συγγενικό πρόσωπο το οποίο και ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Το κορίτσι στη συνέχεια περιέγραψε στους αστυνομικούς αναλυτικά τα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορεί να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.»

Ήδη σύμφωνα με τις πηγές, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της καταγγελίας, λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την οικογένεια όσο και από τον συγγενικό και φιλικό περίγυρο, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.

Σχεδόν οκτώ χρόνια διήρκησαν αυτές οι ΦΡΙΚΤΕΣ στιγμές για τα παιδιά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top