Έγκλημα πάθους στην Κηφισιά:43χρονος σκότωσε με το αυτοκίνητό της, γνωστή αστρολόγο!

ΔΕΙΤΕ ποια είναι-Όλη η γειτονιά τους άκουσε

Έγκλημα πάθους στην Κηφισιά:43χρονος σκότωσε με το αυτοκίνητό της, γνωστή αστρολόγο!

​Πρώτη ανάρτηση: 30/04/2013 09:09

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις του φρικτού εγκλήματος πάθους που έγινε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στην οδό Ασκληπιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη γνωστή αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη και ο 43χρονος σύντροφός της άρχισαν να καυγαδίζουν στη μέση του δρόμου κάτω από το σπίτι του.

598682_430935693594686_2145641958_n.jpg
Ο άνδρας, που είναι γόνος πολύ γνωστής οικογένειας των βορείων προαστίων κατηγορείται ότι τα ξημερώματα έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκότωσε με το αυτοκίνητό της, την 55χρονη αστρολόγο σύντροφό του έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν νωρίτερα στο σπίτι της αστρολόγου στην Κηφισιά, όπου μαζί τους ήταν και ο 27χρονος γιος της.

Τα ξημερώματα η Νατάσα Λιβάνη πήγε με το αυτοκίνητό της τον 43χρονο σύντροφό της στο σπίτι του, επειδή ήταν μεθυσμένος.

Η εξέλιξη της ιστορίας θυμίζει ταινία με τραγικό φινάλε.

Για άγνωστο λόγο, το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητο της αστρολόγου και άρχισε να μαλώνει τόσο δυνατά που τους άκουσε όλη η γειτονιά!

Ο 43χρονος δεν την άφηνε να φύγει και τότε εκείνη ταραγμένη και τρομαγμένη τηλεφώνησε στον 27χρονο γιο της για να του ζητήσει βοήθεια!

Ο σύντροφός της μέσα στα νεύρα του μπήκε στο αυτοκίνητό της, έβαλε μπρος και χωρίς κανέναν δισταγμό έπεσε πάνω της!

Η άτυχη γυναίκα εκείνη την ώρα εξακολουθούσε να μιλάει στο τηλέφωνο με τον γιο της, ο οποίος συγκλονισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που τον περίμενε.

Όλη η γειτονιά έγινε μάρτυρας μιας φρικτής δολοφονίας, αφού ο θάνατος της 55χρονης αστρολόγου ήταν ακαριαίος και ο 43χρονος αν και προσπάθησε να διαφύγει, συνελήφθη.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ήταν μαζί 5 χρόνια!


ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top