«Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σταρ Ελλάς που εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας»

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της νεαρής καλλονής

«Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σταρ Ελλάς που εμπλέκεται σε υπόθεση δολοφονίας»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου, η οποία όπως σας είχαμε πει συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείται μαζί με τον σύντροφό της για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο δικηγόρος της Σ. Κεχαγιόγλου, υποστηρίζει ότι η νεαρή καλλονή είναι αθώα: «Η εντολέας μου βρέθηκε στο σπίτι, όπου έγινε η σύλληψη επειδ�� είχε πάει να επισκεφτεί την εγκυμονούσα αδερφή της, η οποία μένει εκεί», λέει και επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Εννοείται και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που βρέθηκε μπλεγμένη σε μια ιστορία από εκεί που δεν το περίμενε. Βρέθηκε στον λάθος τόπο, την λάθος ώρα», προσθέτει και διερωτάται πώς είναι δυνατόν να συλληφθούν για υπόθεση εγκληματία άτομα, όταν δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος κανενός. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το ένταλμα σύλληψης βγήκε μετά την… σύλληψη!

Όπως σας είχαμε πει, μαζί με την νεαρή συνελήφθη και ο σύντροφος της και γνωστός πυγμάχος, ο οποίος δηλώνει επίσης αθώος, καθώς και ο 30χρονος, φερόμενος ως εγκληματίας, που κατηγορείται ότι σκότωσε ένα 38χρονο, επειδή πίστευε ότι είναι δολοφόνος του αδερφού του.

«Ο δράστης θα αναλάβει τις ευθύνες του»

«Θα αναλάβει και τις ευθύνες που του αναλογούν. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πώς δεν υπήρχε καμία απολύτως προμελέτη στην συμπεριφορά του και βεβαίως σε ποια ειδικότερα ψυχολογική κατάσταση ήταν, όταν είδε αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του αδερφού του θα το κρίνει το δικαστήριο», λέει ο κ. Κεχαγιόγλου για τον 30χρονο φερόμενο ως εγκληματία.

Μάλιστα, ο κ. Κεχαγιόγλου αποκάλυψε ότι τελικά δεν θα απολογηθεί την Μ. Τρίτη, αλλά την Μ. Τετάρτη ο εντολέας του.

Δείτε τι υποστήριξε ο κ. Κεχαγιόγλου για την υπόθεση στο βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top