Φρένο στους παραβάτες ταξιτζήδες

Προωθούνται σκληρά μέτρα

Φρένο φαίνεται να μπαίνει στις υπέρογκες χρεώσεις ορισμένων ταξιτζήδων απέναντι σε τουρίστες , ενώ προωθούνται σ��ληρά μέτρα για την αντιμετώπιση των πειραγμένων ταξίμετρων, μετά την συζήτηση που είχαν τα προεδρεία του ΣΕΤΕ και του ΣΑΤΑ με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

O Θύμιος Λυμπερόπουλος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί - Σ.Α.Τ.Α. σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στο STAR δήλωσε : "Aυτά που προκύψανε από συναδέλφους που έχουν δημιουργήσει προβλήματα, που παρεμβαίνουν στις ταμειακές μηχανές και παράλληλα από εξοντωτικά ποσά στις περιηγήσεις που ζητάνε στους τουρίστες και φεύγει όλη η καλή δουλειά από τα ταξί και πάνε σε οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Το τουρ θα γίνεται μετά τα 20 λεπτά αναμονής μέχρι 25 ευρώ, δεν μπορεί να παίρνει οτιδήποτε θέλει ο καθένας όπως ήταν μέχρι τώρα.

Δεν μπορούν να εκθέτουν τ��ν κλάδο και στην κοινωνία και στην πολιτεία και ειδικά στον τουρισμό. Αυτά τα παράσιτα που δημιουργούν ένα πρόσωπο στο ταξί με όλη την κακή του συμπεριφορά εις βάρος της κοινωνίας και του τουρισμού να ζητήσουμε να φύγουν από τον κλάδο, δεν μπορούμε να τους ανεχτούμε, πέρα από τα πρόστιμα. "

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την προώθηση αυστηρότερων ποινών για τους παραβάτες, αλλαγή τρόπου σφραγίσματος των μηχανημάτων, και εκπαίδευσης των επαγγελματιών ταξί... δίνουν ελπίδα για βελτίωση του κλάδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top