Συγκλονιστική ομολογία φοιτήτριας στην Πάτρα:«Γλίτωσα τον βιασμό από θαύμα»

Προσπάθησαν να την κακοποιήσουν πρωί - πρωί, την ώρα που πήγαινε στην Σχολή!

Συγκλονιστική ομολογία φοιτήτριας στην Πάτρα:«Γλίτωσα τον βιασμό από θαύμα»

Σοκάρει η μαρτυρία φοιτήτριας από το πανεπιστήμιο της Πάτρας, σύμφωνα με την οποία παρ’ ολίγον να πέσει θύμα βιασμού λίγα μέτρα μακριά από την Σχολή και μάλιστα πρωινές ώρες!

Σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας Ιατρικής από την Αθήνα όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (19-04-2013).

Ήταν περίπου 09.30 το πρωί, όταν ξεκίνησε να κατεβαίνει το μονοπάτι που ξεκινάει δίπλα από τις εγκαταστάσεις super market της περιοχής, για να φτάσει στην σχολή της πιο γρήγορα.

Μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι κάποιοι την ακολουθούσαν.

«Δεν χρειάστηκε να περάσουν, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να βεβαιωθώ ότι έχουν κακό σκοπό. Έκανα να τρέξω και τότε και οι δύο, άρχισαν επίσης να τρέχουν στο κατόπι μου και να με απειλούν! Άρχισα απεγνωσμένα να καλώ σε βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε κανένας κοντά μου να προστρέξει. Τότε ξεκίνησα να τρέχω ακόμα περισσότερο, σα να ήμουν πρωταθλήτρια στίβου!», είπε.

«Έπεσα πάνω σε ένα σίδερο και σχίστηκα. Όταν έφθασα στη Σχολή μου, με δάκρυα στα μάτια ενημέρωσα για την περιπέτεια που έζησα τους συμφοιτητές και την Καθηγήτριά μου, η οποία είναι και ακτινολόγος στο Νοσοκομείο. Πήγαμε μαζί στα εξωτερικά ιατρεία και έκανα αντιτετανικό ορό. Ευχαριστ�� το Θεό που γλίτωσα…», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top