ΣΟΚ στην Ξάνθη: Πατέρας 3 παιδιών βρέθηκε νεκρός στο ρέμα της Χρύσας

Ερευνούνται τα αίτια-Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

​Νεκρός βρέθηκε μέσα στο ρέμα της Χρύσας στη Ξάνθη ένας 51χρόνος κάτοικος της περιοχής πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και μακροχρόνια άνεργος.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης καθώς αντίκρισαν το πτώμα του Μ.Κ., που διαμένει στην περιοχή μαζί με την οικογένεια του, ακριβώς κάτω από τη γέφυρα που βρίσκεται ανάμεσα στην Παλιά και Νέα Χρύσα.

nekro6.jpg
Η Αστυνομία κατέφτασε στο σημείο αποκλείοντας την περιοχή, ενώ μονάδες της ΕΚΑΜ ξεκίνησαν την επιχείρηση απομάκρυνσης του πτώματος από το ρέμα, λόγω και του δύσβατου σημείου που αυτό εντοπίστηκε.

Οι κάτοικοι παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι την επιχείρηση, ενώ συγγενείς του νεκρού αναγνώρισαν το πτώμα.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει πως ο θάνατος του 51χρόνου μακροχρόνια άνεργου αποδίδεται είτε σε αυτοκτονία ή κάποιο μοιραίο δυστύχημα, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρόνος εθεάθη τελευταία φορά σε κατάσταση μέθης και ίσως ο θάνατός του να αποδίδεται σε αυτό, ενώ από την μεριά τους οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για αυτοκτονία δεδομένου και του γεγονότος πως ο ίδιος ήταν μακροχρόνια άνεργος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν μετά και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top