Έμπαινε σε σπίτια από τις μπαλκονόπορτες

Σύλληψη επίδοξου «μπουκαδόρου» στην Φθιώτιδα

Έμπαινε σε σπίτια από τις μπαλκονόπορτες

Ένας επίδοξος διαρρήκτης προσπαθούσε να… τρυπώσει μέσα σε σπίτια χωριού της Φθιώτιδας, όταν οι κάτοικοι άνοιγαν τις μπαλκονόπορτες για να πάρουν λίγο αέρα. Για καλή τους τύχη, τον πήραν είδηση σε όλες τις απόπειρές του!

Το μεσημέρι, στην τρίτη και τελευταία προσπάθειά να μπει στο σπίτι ενός 79χρονου στην περιοχή της Ροδίτσας, ο 40χρονος Έλληνας εισβολέας, άνοιξε την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και άρπαξε ένα επίχρυσο ρολόι και χρυσαφικά μικρής αξίας. Την ώρα όμως που έφευγε, έπεσε πάνω στον ιδιοκτήτη ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον άντρα πριν απομακρυνθεί και τον συνέλαβαν. Πάνω του βρήκαν τα κλοπιμαία, που επιστράφηκαν στο θύμα. Κατά την προανάκριση στην Ασφάλεια, ο δράστης αναγνωρίστηκε και από τους ιδιοκτήτες άλλων δυο σπιτιών στα οποία είχε αποπειραθεί να εισβάλει από τις μπαλκονόπορτες, όπου έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ ερευνάται αν διέπραξε και άλλες κλοπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top