Κοζάνη: Της έκλεψαν μέχρι και τα χρυσά της δόντια!!!

Έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών

Κοζάνη: Της έκλεψαν μέχρι και τα χρυσά της δόντια!!!

​​Μαρτυρικές στιγμές πέρασε 75χρονη στα Αλωνάκια ��οζάνης στα χέρια δύο αδίστακτων ληστών. Οι δράστες ενώ η άτυχη ηλικιωμένη κοιμόταν μπήκαν στο σπίτι της, την έδεσαν και τη φίμωσαν, για να τη ληστέψουν, αρπάζοντας μέχρι και τρία χρυσά δόντια.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι ληστές διέρρηξαν το σπίτι της 75χρονης και την ακινητοποίησαν, την ώρα που κοιμόταν. Δεν δίστασαν να τη χτυπήσουν, για να τους υποδείξει σε ποιο σημείο έκρυβε τις οικονομίες της και έτσι άρπαξαν 570 ευρώ και τα χρυσά δόντια που είχε στο συρτάρι του κομοδίνου της.

Φεύγοντας, εκτός του ότι την άφησαν δεμένη, κλείδωσαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, για να μην καταφέρει να ειδοποιήσει κανέναν.

Η γυναίκα, αφού κατάφερε και λύθηκε, βγήκε από το σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας και ειδοποίησε τους γείτονές της.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εντόπισε τα στοιχεία ληστή που είχε επιτεθεί μαζί με συνεργό του σε 75χρονη στους Κομνηνάδες Καστοριάς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης είναι 21χρονος Αλβανικής καταγωγής.

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ του Σαββάτου και μια 54χρονη στη Μαυροθάλασσα Σερρών, η οποία έπεσε πάνω σε διαρρήκτες σπιτιού, το οποίο επισκεπτόταν. Η γυναίκα βρέθηκε μπροστά σε πέντε αγνώστους που φορούσαν κουκούλες, ο ένας εκ των οποίων χρησιμοποιώντας βία άρπαξε το χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top