«Ελπίζω ο Τόμας να ζήσει. Εγώ ξύπνησα από κώμα μετά από 1,5 μήνα»

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση ενός νέου που σώθηκε από θαύμα

«Ελπίζω ο Τόμας να ζήσει. Εγώ ξύπνησα από κώμα μετά από 1,5 μήνα»

Ελπίδα ότι ο 26χρονος ηθοποιός, Τόμας Πρωτόπαππας, θα γίνει καλά, δίνει η ιστορία του Χρήστου, του νεαρού από την Ηλεία, που χτύπησε με το μηχανάκι και έπεσε σε κώμα για 45 ολόκληρες ημέρες. Τελικά συνήλθε και σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ.

Ήταν 3 Σεπτεμβρίου 2012, όταν ο Χρήστος έχασε τον έλεγχο με το μηχανάκι σε περιοχή της Ηλείας, όπου μένει και χτύπησε το κεφάλι του.

«Όταν είδα τον νευροχειρουργό μου είπε ότι το κεφάλι του άνοιξε σαν καρπούζι», περιγράφει ο πατέρας και προσθέτει πώς η μοναδική ερώτηση που είχε στα χείλη του ήταν «θα ζήσει γιατρέ μου;»…

Όπως λέει ο πατέρας του οι 45 μέρες ήταν οδυνηρές, αφού το παιδί δεν κουνιόταν καθόλου. «Είδα τον Χρήστο σε αυτή την κατάσταση και του είπα “κάνε αυτό που σου έχω μάθει: πολέμησε”», θυμάται ο πατέρας του, που παραδέχεται ότι κάποια στιγμή στην διάρκεια αυτών των ημερών οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν. «Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν είμαι τίποτα. Τότε ζήτησα βοήθεια από μια ανώτερη δύναμη », λέει.

Όσο για τον Χρήστο παραδέχεται ότι τον πόνο που ένιωσαν οι γύρω του αυτός δεν τον ένιωθε, όμως από την μέρα που ξύπνησε και για ένα μήνα δεν σταμάτησε να κλαίει.

«Από την ώρα που άνοιξα τα μάτια μου είδα πολύ φροντίδ��. Μόλις κατάλαβα τι είχε γίνει έκλαιγα συνέχεια για ένα μήνα. Όταν ξύπνησα και άκουσα τα μηχανήματα δίπλα μου είπα… “σωθήκαμε”».

Σήμερα, οι μνήμες από την τραγική αυτή περίοδο ξαναξυπνούν με αφορμή το περιστατικό με τον Τόμας Πρωτόπαππα.

«Προσεύχομαι το παιδί να γίνει καλά», λέει ο πατέρας του Χρήστου και ενώ ο ίδιος ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης τονίζει «Ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν τι συμβαίνει, μόνο ο ίδιος. Τον είδα, είναι δυνατός, πιστεύω θα τα καταφέρει».

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση στο βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top