Πέθανε η κόρη της, ο γαμπρός της και μεγαλώνει με κόπους τα 2 εγγόνια της

Η συγκινητική ιστορία και το μεγαλείο ψυχής της κυρίας Βάσω

Πέθανε η κόρη της, ο γαμπρός της και μεγαλώνει με κόπους τα 2 εγγόνια της

Η Βάσω Λογοθέτη, είναι μια γυναίκα που πέρασε μεγάλα βάσανα στη ζωή της αφού έχασε την κόρη της και τον γαμπρό της. Όμως δεν το έβαλε πότε κάτω. Ύψωσε το κεφάλι, έπνιξε την θλίψη της και έμαθε να χαμογελά για να σκορπά χαρά στα δύο εγγόνια της τα οποία μεγαλώνει με θυσίες και κόπους.

«Είναι αγώνας διπλός τον οποίο προσπαθώ να ισορροπώ. Να είμαι και γιαγιά, να είμαι και μαμά.» εξομολογείται.

Η κόρη της έφυγε στα 39 της χρόνια από καρκίνο. «Εμένα έφυγε το παιδί μου, χάθηκε, πέθανε. Μετά από 3 χρόνια έφυγε και ο μπαμπάς των εγγονών μου» λέει και προσθέτει «Αυτά τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν».

Η κυρία Βάσω στα 69 της χρόνια δεν βγάζει δάκρυ και ας οδύρεται η ψυχή της. «Δεν έχω δικαίωμα να το κάνω» λέει «ο Νικόλας και ο Αλέξανδρος με έχουν ανάγκη και εγώ μόνο χαρά θέλω να τους δίνω πια».

«Θέλω δύο μέρες να κλειστώ σε ένα δωμάτιο και να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο όμως δεν έχω το δικαίωμα αυτό. Η προτεραιότητά μου είναι να αναθρέψω σωστά τα εγγόνια μου» ξεκαθαρίζει.

Τα δύο αγοράκια ξέρουν όλη την αλήθεια για τους γονείς τους και ας ήταν 2,5 ετών ο ένας και 9 μηνών ο άλλος, όταν εκείνη έφυγαν από τη ζωή.

«Όταν καμιά φορά μου λέει ο Νικόλας για την μαμά του, του λέω έχεις δίκιο, σε πονάει πολύ όπως πονάει και εμένα.

Είμαστε στην ίδια θέση και οι δύο. Εσύ έχεις χάσει την μαμά και εγώ την κόρη μου. Τι να κάνουμε όμως Νικόλα; –του λέω-. Έτσι είναι η ζωή. Τα έχουμε πει» προσθέτει η Βάσω Λογοθέτη.

Μοναδική της επιθυμία να την αφήσει η ζωή να φθάσει τα εγγόνια της μέχρι τα 17-18 τους χρόνια και ύστερα ας την πάρει ο Θεός, όπως η ίδια επισημαίνει.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top