«Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα»

Βρέθηκε το αυτοκίνητο,αναζητούνται οι δράστες–Οργώνει την Πελοπόννησο η ΕΛ.ΑΣ

«Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα»

Πρώτη ανάρτηση 13.31

Συγκλονίζει η ιστορία της 25άχρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έχασε τη ζωή της από την αδέσποτη σφαίρα των κακοποιών . Την ίδια στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ «χτενίζει» με δεκάδες περιπολικά τους κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους σε Αργολίδα και Κορινθία, προκειμένου να βρει τους τρεις δράστες που έδωσαν στην άτυχη κοπέλα τη χαριστική βολή.

Πριν από λίγο, εντοπίσθηκε στον Σολωμό Κορινθίας εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας, εξαιτίας των οποίων έχασε άδικα τη ζωή της η 25άχρονη Κατερίνα. Το αυτοκίνητο, τύπου Subaru Forester, είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Μάνδρα.

Δείτε ΕΔΩ σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Still0331_00007.jpgStill0331_00004.jpg

"Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα"

katerina.jpg

Αυτή είναι η άτυχη ξενοδοχοϋπάλληλος που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή… Η 25χρονη Κατερίνα εξέπνευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από σφαίρα που δέχθηκε από τα Καλάσνικοφ των αδίστακτων κακοποιών που το βράδυ της Παρασκευής λήστεψαν ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών.

Όπως εκτενώς γράψαμε χθες στο star.gr, μετά τη ληστεία ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς και εν συνεχεία στο ύψος των Ισθμίων, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών η κοπέλα βρέθηκε στη μέση και χτυπήθηκε θανάσιμα από σφαίρα.

«Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που ψέλλισε η άτυχη κοπέλα σε φιλικό της πρόσωπο που πήρε τηλέφωνο, λίγα λεπτά πριν ξεψυχήσει.

Αν και το φιλικό πρόσωπο της άτυχης 25χρονης έσπευσε αμέσως για βοήθεια, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την Κατερίνα.Η κοπέλα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο... μως ήταν ήδη πολύ αργά.

Τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη Κατερίνα είχε καταφέρει στο παρελθόν να νικήσει τη μάχη με τον Καρκίνο.Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφερε. Αγωνίστρια από μικρό παιδί είχε δώσει τη δική της εξαιρετικά δύσκολη πολύχρονη μάχη και είχε νικήσει το θάνατο. Ο τρόπος που έχασε τη ζωή της είναι απίστευτος. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γίνεται κάτι τέτοιο λένε όλοι. Πολύ περισσότερο που η σφαίρα χτύπησε στην άσφαλτο και διέγραψε μια "τρελή πορεία" και μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της... Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κορίνθου πάλεψαν σκληρά για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως αυτή τη φορά το δυνατό κορίτσι δεν τα κατάφερε.

Αυτός είναι ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων που εμπλέκεται στον φόνο της 25χρονης

albanos.jpg

Εν τω μεταξύ το πρωί της Κυριακής, επιβεβαιώθηκαν και επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπόνοιες ότι οι υπαίτιοι του θανάτου της κοπέλας συνδέονται με την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε, ταυτοποιήθηκε ότι ένας τουλάχιστον εξ αυτών είναι Αλβανός δραπέτης. Πρόκειται για τον Μάριο Κόλα που θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και αδίστακτος κακοποιός.

Κατά τραγική ειρωνεία, ο Κόλα είχε εμπλακεί και σε θάνατο ανύποπτου πολίτη στον Βύρωνα, με πανομοιότυπο σχεδόν τρόπο, καθώς είχε βρεθεί και αυτός τότε μεταξύ των πυρών του Κόλα και των αστυνομικών!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top