Συγκλονίζει ο 11χρονος γιος του Α.Μπάρκουλη:«Ο ανάπηρος πατέρας μου κάνει τα πάντα για μένα»

Ο μεγάλος ηθοποιός είναι 76 ετών και μέσα στη φτώχεια του διδάσκει αξιοπρέπεια

Συγκλονίζει ο 11χρονος γιος του Α.Μπάρκουλη:«Ο ανάπηρος πατέρας μου κάνει τα πάντα για μένα»

Μια πολύ συγκινητική και τρυφερή συνέντευξη έδωσε ο 11χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος και μίλησε για το πόσο περήφανος είναι για τον 76χρονο ανάπηρο πατέρα του, με αφορμή την παράσταση “Μια τρελή τρελή σαραντάρα” που έγινε στο θέατρο Παλλάς μόνο για μια βραδιά και ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο ηθοποιό.

«Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον, για όλη τη δουλειά που έχει κάνει και έχει προσφέρει στον κόσμο τη χαρά μέσα από τις ταινίες του».

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν υπέρ του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκτός από τα προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και οικονομικές δυσκολίες.

Ο μικρός Νίκος, που μας θύμισε πολύ τον πατέρα του στα νιάτα του, μιας και είναι ολόιδιοι, μίλησε για το πώς είναι σαν μπαμπάς ο μεγάλος ηθοποιός και για το πως τον μεγαλώνει μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά η οικογένειά τους:

«Δεν μετράει για μένα ότι είναι ηθοποιός. Μετράει ότι μ’ αγαπάει, ότι τον αγαπάω και ότι περνάω καλά μαζί του. Δεν με νοιάζει ποιος ήτανε. Δεν είναι καθόλου αυστηρός. Μαζί βλέπουμε ποδόσφαιρο. Του πάω παιχνίδια και βλέπουμε στον υπολογιστή, συζητάμε. Του έχω πει ότι θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής και συμφωνεί. Το έχω ακούσει το ‘’Κορίτσια ο Μπάρκουλης’’ αλλά δεν μπορώ εγώ να το πω αυτό, ούτε περηφανεύομαι γι’ αυτό όταν μου το λένε. Παρότι ο μπαμπάς μου είναι στο καροτσάκι ανάπηρος, κάνει τα πάντα για να είμαι χαρούμενος».

Η αγαπημένη του ταινία είναι η ''Τζένη Τζένη'' και όταν βλέπει τον μπαμπά του νιώθει σα να είναι εκείνος.

Το όνειρό του όμως είναι να γίνει ποδοσφαιριστής και όχι ηθοποιός σαν τον πατέρα του.

Η γυναίκα του, Μαρία Μπάρκουλη και κατά πολλές δεκαετίες μικρότερη του 76χρονου ηθοποιού προσπαθεί μέσα από τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει να μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο το παιδί τους.

mparkoulis.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top