Μεσολόγγι: Στο νοσοκομείο ο απεργός πείνας-καθηγητής του ΤΕΙ

Παρουσίασε σημάδια εξάντλησης-Για το σχέδιο «Αθηνά»

Την Κυριακή ήταν η 8η ημέρα της απεργίας πείνας για το ΤΕΙ του Μεσολογγίου και ο ένας εκ των τριών απεργών, επίκουρος καθηγητής του τμήματος ΘΕΚΑ Φώτης Τσιφοπανόπουλος δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Ο κ. Τσιφοπανόπουλος είχε ξεκινήσει απεργία πείνας την περασμένη Δευτέρα μαζί με τον δήμαρχο Μεσολογγίου και μια διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ για το σχέδιο «Αθηνά» και την υποβάθμιση του Ιδρύματος στο Μεσολόγγι.

Αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο γενικό νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

To δελτίο τύπου τoυ δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου αναφέρει :

"Στην 8η μέρα της απεργίας πείνας, ο πρώτος απεργός Φώτης Τσιφοπανόπουλος, καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου, οδηγήθηκε ��το Νοσοκομείο Μεσολογγίου με εμφανή τα σημάδια εξάντλησης, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στον εξασθενημένο οργανισμό του.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση, από τους δυο εναπομείναντες απεργούς πείνας, το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και τη διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Γιώτα Μούτσιου, καθώς και σύσσωμη την τοπική κοινωνία και τους συλλογικούς φορείς της περιοχής."

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top