Ποιος είναι ο διαβόητος κακοποιός Αλκέτ Ριζάι

Ο έρωτας με τη Σούλα και η απόδραση με Παλαιοκώστα και ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό

Ποιος είναι ο διαβόητος κακοποιός Αλκέτ Ριζάι

​Πρώτη δημοσίευση:17/03/13, 00:32,

Ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς είναι ο Αλκέτ Ριζάι.

Αρχικά, έγινε «γνωστός» στην Αστυνομία, το 1990, για συμμετοχή σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Έμεινε στη φυλακή από το 1996 μέχρι το 1999.

Δεύτερη φορά, συνελήφθη στις 15 Απριλίου το 2003 σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μένοντας κρατούμενος σε Κέρκυρα και έπειτα Κορυδαλλό, απ΄όπου απέδρασε για πρώτη φορά με ελικόπτερο το 2006, αλλά συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα.

Η δεύτερη απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν το 2009, παρέα με το Βασίλη Παλαιοκώστα, με τη βοήθεια της συντρόφου του, Σούλας. Συνελήφθη όμως, στις 17 Νοεμβρίου του ίδιου έτους μαζί με τη σύντροφό του, στο Γραμματικό.

1440318.jpg

Ο έρωτας με τη Σούλα από το Περιστέρι:

Οι δυο τους σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σούλας, γνωρίστηκαν ��ε καφετέρια,το 2003, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, με τον Αλβανό κακοποιό, να φέρεται τέλεια στα παιδιά που απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο της.

1440323.jpg

Ωστόσο, η ίδια δεν ήξερε πως είναι κακοποιός:

«Δεν γνώριζα την δράση του Αλκέτ. Μέναμε μαζί. Το 2003 έλειπε για κάποιο διάστημα. Τότε δεν μιλάγαμε, γιατί πίστευα πώς είχε άλλα προβλήματα και δεν επικοινωνούσε μαζί μου. Μετά έμαθα από την τηλεόραση ότι καταζητείται».

Τρία χρόνια φυλακή έφαγε για χάρη του η Σούλα, η οποία μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, υποστήριζε πως «δεν ήμουν εγώ στο ελικόπτερο. Δεν ξέρω ποια γυναίκα ήταν και ούτε έχω ρωτήσει ποτέ. Και αυτό από τις ειδήσεις το έμαθα… Μετά από δύο ώρες ήρθε ο Ριζάι κάτω από το σπίτι και φύγαμε μαζί».

1440307.jpg
Για τη Σούλα, παρόλο που όπως λέει πλήγωσε τα παιδιά της, ο Ριζάι είναι ο άμθρωπος της:

«Είναι ο άνθρωπος μου. Δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι μόνο του… Πήγαμε από βουνό σε βουνό και μετά βρήκαμε ένα σπίτι στο Αλεποχώρι και μείναμε εκεί… Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμεικτα. Είχα αγάπη, αλλά και φόβο».

Τόνισε δε, πως οι δυο τους έκαναν μέχρι και σχέδια γάμου!

«Με τον Αλκέτ θα παντρευτούμε. Θα αφήσουμε λίγο καιρό να περάσει και μετά θα παντρευτούμε».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΣΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top