Χανιά: Ελεύθεροι οι γονείς- τέρατα που κακοποιούσαν και έδεναν με αλυσίδα τον 12χρονο γιο τους

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Χανιά: Ελεύθεροι οι γονείς- τέρατα που κακοποιούσαν και έδεναν με αλυσίδα τον 12χρονο γιο τους

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χανίων, αφέθησαν την Δευτέρα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς τέρατα που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν και αλυσόδεναν τον 12χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο- μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου - είναι υποχρεωμένοι αν εμφανίζονται σε Αστυνομικό Τμήμα την 1η και την 15η ημέρα κάθε μήνα, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Την ίδια ώρα το αγοράκι παρακολουθείται από ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, όλα αποκαλύφθηκαν όταν κάτοικοι της Χαλέπας είδαν το αγοράκι να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους. Τότε αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μετέβησαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον μικρό τι έχει συμβεί και ο 12χρονος οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής αλλά γεννήθηκε στα Χανιά, τους είπε ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.

Έτσι, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι των γονιών του να διεξάγουν έρευνα. Εκεί έμειναν με ανοιχτό το στόμα καθώς διαπίστωσαν ότι οι γονείς του εδώ και ένα μήνα έδεναν το αγοράκι ��ια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top