Ο μυστηριώδης ρόλος δύο γυναικών στην απόπειρα απόδρασης του Βλαστού

Μπήκαν στο ελικόπτερο, αλλά κατέβηκαν στον Πλαταμώνα

Ο μυστηριώδης ρόλος δύο γυναικών στην απόπειρα απόδρασης του Βλαστού

Εκτός από τον πιλότο, τον μηχανικό και τους δύο κακοποιούς στο ελικόπτερο υπήρχαν και δύο γυναίκες, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, μία Ρωσίδα και μία Ρουμάνα. Όλοι μαζί «υποτίθεται» ότι θα κινούνταν προς Θεσσαλονίκη. Όμως όπως αποδείχθηκε τελικά θα βοηθούσαν στην απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

Kαρέ -καρέ η πτήση για τις φυλακές Τρικάλων

Το ελικόπτερο ξεκίνησε από τον Ασπρόπυργο στο οποίο επέβαινε ο κυβερνήτης και ο μηχανικός. Στις Μηλιές στο Πήλιο παρέλαβαν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Πρόκειται για έναν Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς.

Λίγο αργότερα όμως, όταν άνοιξαν οι πόρτες του ελικοπτέρου, το πλήρωμα απειλήθηκε με όπλα και από τα τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του Πηνειού, κοντά στον Πλαταμώνα το ελικόπτερο προσγειώθηκε. Εκεί αποβιβάστηκαν οι δύο γυναίκες. Σε αυτό το σημείο ο χειριστής του ελικοπτέρου, είδε από μακριά ένα αυτοκίνητο και εκτιμάται ότι αυτές οι γυναίκες θα περίμεναν το ελικόπτερο να επιστρέψει με τον Βλαστό στον Πλαταμώνα.

Στη συνέχεια οι δύο κακοποιοί, ενώ σημάδευαν τον πιλότο με όπλα, του ζήτησαν να συνεχίσει το δρομολόγιο πάνω από τις φυλακές Τρικάλων.

Σημειώνεται πως είχαν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό, όπως ούζι και καλάσνικοφ. Φτάνοντας εκεί έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους το οποίο χάρη στην αστραπιαία αντίδραση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, απετράπη.

Κάντε κλικ και δείτεο το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top