O καιρός της Κυριακής: Βροχές, αλλά και τοπικές καταιγίδες

Υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή-Τι καιρό θα κάνει μες την εβδομάδα

O καιρός της Κυριακής: Βροχές, αλλά και τοπικές καταιγίδες

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, αλλά και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα βορειοδυτικά με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, για σήμερα Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 12 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική: Θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και μεγάλα ποσοστά υγρασίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι στα ανατολικά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη: περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και μέσα στην εβδομάδα, με νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα, θα έχουμε λίγες νεφώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top