Νέα γιάφκα των «Πυρήνων» στα Τουρκοβούνια:Την είχε νοικιάσει ένας από τους τέσσερις της Κοζάνης

Βρέθηκε στη Νάουσα το κλεμμένο τζιπ με το οποίο διέφυγαν Χαρίσης και Ντάλιος

Νέα γιάφκα των «Πυρήνων» στα Τουρκοβούνια:Την είχε νοικιάσει ένας από τους τέσσερις της Κοζάνης

Πρώτη ανάρτηση: 19/02/2013 16:34​

"Φύλλο και φτερό" κάνει από το μεσημέρι η Αντιτρομοκρατική ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 στα Τουρκοβούνια, στην Αθήνα.

Πρόκειται για νέα γιάφκα την οποία είχε νοικιάσει για τρεις μήνες ένας εκ των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν αποτυπώματα που ανήκουν και σε άλλα μέλη της οργάνωσης, καθώς και γενετικό υλικό, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί.

politis.jpg

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα φαίνεται να είχε νοικιάσει ο Δημήτρης Πολίτης πιθανότατα με τα στοιχεία κάποιας απο τις δύο πλαστές ταυτότητες που είχαν στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του.

Βρέθηκε στη Νάουσα το κλεμμένο τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι Χαρίσης και Ντάλιος

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία βρήκε εγκαταλειμμένο σε ένα στενάκι της Νάουσας ένα τζιπ ��ο οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι εκείνο με το οποίο διέφυγαν από την Κοζάνη οι Χαρίσης και Ντάλιος, οι δύο νέοι συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στις ληστείες σε Βελβεντό και Φλώρινα, αλλά και για την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».
poulos-ntalios-660_1.jpg

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" της αστυνομίας από το οποίο αναμένεται να εξάγουν σημαντικά ευρήματα τόσο για τους δύο καταζητούμενους όσο και για τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στη ληστεία.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top