Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισιά

Από σήμερα και για ένα μήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισιά

Λόγω εργασιών αντικατάστασης αγωγού ομβρίων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, για το χρονικό διάστημα από 11-2-2013 έως και 11-3-2013, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 20.00΄:

Α΄ ΦΑΣΗ: Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Θησέως, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας, σε μέγιστο πλάτος 5,20 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος και σε μήκος 50 μέτρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Β΄ ΦΑΣΗ: Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Θησέως, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας, σε μέγιστο πλάτος 5,20 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος και σε μήκος 50 μέτρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Α΄ & Β΄ ΦΑΣΗ: 1. Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Αθήνα από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος (μίας -1- λωρίδας, ελάχιστου πλάτους 3,50 μέτρων). 2. Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Διόνυσο ως εξής: Λ. Θησέως, δεξιά Γιασεμιών, κυκλική πορεία στην Πλ. Δροσοπούλου, δεξιά Καστρίου, δεξιά Αλ. Παπάγου, αριστερά Πλ. Κέννεντυ, δεξιά Λ. Θησέως και συνέχεια κανονικά. 3. Μονοδρόμηση της οδού Καστρίου, από την οδό Πλ. Δροσοπούλου προς και μέχρι την οδό Αλ. Παπάγου. 4. Σταδιακή μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας σε πενήντα (50) χλμ./ ώρα και σε τριάντα (30) χλμ./ ώρα, σε αποστάσεις 400 μέτρων και 100 μέτρων αντίστοιχα πριν τη διακοπή της κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα της Λ. Θησέως. 5. Απαγόρευση του προσπεράσματος, σε απόσταση 300 πριν και κατά μήκος της περιοχής των έργων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα της Λ. Θησέως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top