Θέλετε αύριο λεωφορεία, τρόλευ και Προαστιακό; Αμ δε! Ξεχάστε το

Κάντε κλικ και δείτε ποιοι απεργούν

Θέλετε αύριο λεωφορεία, τρόλευ και Προαστιακό; Αμ δε! Ξεχάστε το

Νέα ταλαιπωρία ξεκινά από αύριο για το επιβατικό κοινό καθώς χειρόφρενο τραβούν λεωφορεία, τρόλει, ΟΣΕ και Προαστιακός.

Παράλληλα, δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

Να σημειώσουμε, ότι λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε ΟΣΕ και Προαστιακό, ΔΕΝ θα γίνονται ούτε τα δρομολόγια του Μετρό από την Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο.

«Ρολά» κατεβάζει η ΑΔΕΔΥ

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου από τις 12:00 το μεσημέρι έως την λήξη του πρωινού ωραρίου, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.

Η στάση αφορά όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου: Ν.Π.Δ.Δ., της Περιφέρειας Αττικής καθώς και των Δημοσίων Υπηρεσιών των Νομών που θα οργανωθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων των ίδιων Νομών.

Απεργεί ο κλάδος Υγείας

Την ίδια ημέρα προχωρούν σε 24ωρη απεργία οι γιατροί. Όπως ανακοίνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) στις 31 Ιανουαρίου τα δημόσια νοσοκομεία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Πανελλαδική απεργία και για την ΓΣΕΕ

Την στήριξη στους απεργούς των εργατικών κέντρων Αθήνας και Πειραιά αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή και η ΓΣΕΕ. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κ. Γ. Παναγ��πουλος, κατήγγειλε την πολιτική επιστράτευση των απεργών του μετρό, ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας, αποφάσισε πανελλαδική απεργία για το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, η ημερομηνία της απεργίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top