Η μηχανή έκρυβε κοκαΐνη και "φούντα"!

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 23 και ένας 37χρονος

Η μηχανή έκρυβε κοκαΐνη και "φούντα"!
​Το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης στελεχών του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας 23χρονος άνδρας, ο οποίος κατείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 6,8 γραμμαρίων και σε νάυλον συσκευασία κοκαΐνη βάρους 1 γραμμαρίου.

Στη συνεχεία αναζητήθηκε κι εντοπίστηκε στην περιοχή της Ν. Αρτάκης σταθμευμένο δίκυκλο όχημα, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον σακούλες με 123 μικρότερες συσκευασίες με ισομερείς ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 1.445,1 γραμμαρίων. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε πλαστικό κουτί 42 νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 38,5 γραμμαρίων.

Στην περιοχή εντοπίστηκε και ένας 37χρονος άνδρας να κατέχει νάιλον σακούλα με επτά μικρότερες συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 75 γραμμαρίων, ο οποίος και συνελήφθη.

Η Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση κατάσχεσε το δίκυκλο όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονος Αττικής. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top