ΑΥΤΟΣ είναι ο 27χρονος Πα��ιστανός που δολοφόνησαν οι δύο Έλληνες στα Πετράλωνα

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες

ΑΥΤΟΣ είναι ο 27χρονος Πακιστανός που δολοφόνησαν οι δύο Έλληνες στα Πετράλωνα

Το φως της δημοσιότητας είδε η φωτογραφία του άτυχου νεαρού Πακιστανού που δολοφονήθηκε από δύο Έλληνες, έναν 29χρονο πυροσβέστη και έναν 26χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, τα ξημερώματα της Πέμπτης, επειδή, όπως ισχυρίζονται οι δράστες, τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατό του.

Η ιστορία του 27χρονου Σαχτζάτ Λουκμάν συγκλονίζει. Ο άτυχος νεαρός γεννήθηκε το 1986 και ήρθε στην Ελλάδα πριν από έξι χρόνια. Ζούσε στο Περιστέρι και δούλευε σε λαϊκές αγορές στα Πετράλωνα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Κάθε μέρα ξεκινούσε στις 02:30 τα ξημερώματα για να πάει με το ποδήλατό του από το Περιστέρι στα Πετράλωνα για να φορτώσει πορτοκάλια. Έκανε μια ώρα να φτάσει. Έπαιρνε 20 ευρώ τη μέρα και με αυτά τα χρήματα ζούσε 8 αδέλφια. Τα έστελνε στις αδελφές του στο Πακιστάν για να παντρευτούν. Μάλιστα, ο ίδιος έλεγε συχνά ότι "ποτέ δεν θα καταφέρει να κάνει οικογένεια και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος".

Η απάντηση που πήραν οι συγγενείς του από τον εργοδότη του, όταν τον αναζήτησαν την Πέμπτη ήταν πως «σήμερα δεν ήρθε». Με αυτούς τους συγγενείς μοιραζόταν ένα δωμάτιο στην οδό Λαζανά 48 στο Περιστέρι.

Ήταν νόμιμα στην Ελλάδα είπε ο 25χρονος συγκάτοικός του Ομάρ. «Είχε πάρει ροζ κάρτα, προσωρινής παραμονής. Τον τελευταίο μήνα δούλευε στη λαϊκή. Πριν ήταν φύλακας σε εργοτάξιο στον Ασπρόπυργο. Το εργοτάξιο έκλεισε».


Την ίδια ώρα οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη από το Πακιστάν οδηγήθηκαν στην 16η Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top