Έστειλαν στη Βουλή το "στικάκι" και τη δικογραφία οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς

Κλήση στη μετακλητή υπάλληλο που επικαλέστηκε ο Διώτης

Αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί ως τώρα μαζί με το πρωτότυπο στικάκι κι ένα ακριβές αντίγραφό του έστειλαν στη Βουλή για ενημέρωση οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.

Οι δυο εισαγγελείς συνεχίζουν κανονικά την έρευνα τους για τα μη πολιτικά πρόσωπα και ήδη έχουν στείλει κλήση στη μετακλητή υπάλληλο που επικαλέστηκε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης προκειμένου να προσέλθει και να δώσει κατάθεση.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν έχει κληθεί ως μάρτυρας ή ύποπτη.

Οι εισαγγελείς ζήτησαν από τη Δοεύθυνση Εγκληνατολογικών Ερευνών να δημιουργήσει δυο ακριβή και δυο εικονικά αντίγραφα από το στικάκι που έχουν στα χέρια της. Εκτός από το πρωτότυπο υλικό που διαβιβάστηκε στη Βουλή εστάλη και αντίγραφο σε CD με κωδικό ασφαλείας ώστε να μην είναι δυνατή η επεξεργασία ή αλλοίωση του. Οι δυο εισαγγελείς κράτησαν για τη συνέχιση της έρευνας τους ένα ακριβές κι ένα εικονικό αντίγραφο. Η δικογραφία που εστάλη στη Βουλή συνοδεύεται από έκθεση των εισαγγελέων για το στικάκι και τα ευρυματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top