Ο κοσμηματοπώλης απαντά στις φήμες ότι παρακολουθούσε την γυναίκα του!

ΔΕΙΤΕ και την απάντηση του δικηγόρου της συζύγου

Ο κοσμηματοπώλης απαντά στις φήμες ότι παρακολουθούσε την γυναίκα του!

Σάλος έχει ξεσπάσει με το θέμα του πασίγνωστου κοσμηματοπώλη που έβαλε αστυνομικό για να παρακολουθήσει την γυναίκα του και κατά λάθος έπεσε πάνω στη συνοδεία του Π. Καμμένου και φυσικά συνελήφθη!

Τη δική του απάντηση αναφορικά με τις κατηγορίες αυτές έδωσε μιλώντας στη Νανά Παλαιτσάκη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αρνείται κατηγορηματικά πως προσέλαβε αστυνομικό για να παρακολουθεί τη σύζυγό του, την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν υποπτεύτηκε ποτέ για εξωσυζυγ��κή σχέση.

«Θέλω να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την οποιαδήποτε υπόνοια για τέτοιου είδους συμπεριφορά εκ μέρους της συζύγου μου.. Αφορμή τέτοια δεν έχει δοθεί ποτέ εκ μέρους της στην εικοσαετή συμβίωσή μας, μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα αυτά να είναι ψευδή και ανυπόστατα.», είπε.

Από την άλλη ο δικηγόρος της εντυπωσιακής γυναίκας είπε σε δημοσιογράφο του Star: «Τώρα εντάξει ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρω τι έχει στην ψυχή του, μπορεί να σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Όμως εν πάση περιπτώσει, η σύζυγός του δεν έχει τίποτα εναντίον του και ήρθε να του συμπαρασταθεί. Αυτό είναι.»

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που η εντυπωσιακή 40χρονη σύζυγος δεν κάνει την εμφάνισή της στο κατάστημά τους στο Κολωνάκι.

Ο αστυνομικός, εν τω μεταξύ, είχε γίνει η σκιά της και η συμφωνία ανάμεσα στους δυο άνδρες λέγεται ότι κλείστηκε την Παρασκευή!

Οι πληροφορίες λένε ότι, ότι είδε και άκουσε ο αστυνομικός είναι τώρα στα χέρια του εισαγγελέα.

Η προστασία και όχι η ζήλεια τον οδήγησε στην παρακολούθηση ισχυρίζεται ο ίδιος

«Με δεδομένο όμως ένα ατυχές γεγονός, θέλω να ενημερώσω το κοινό, για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονότα τα οποία γνωρίζει η αστυνομία και με ανάγκασαν να επιχειρήσω με κάθε τρόπο να προστατεύσω τα πρόσωπα της οικογενείας μου, την περιουσία μου και τους συνεργάτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως :

«Μια ατυχής συγκυρία και ένα συμπτωματικό γεγονός με οδήγησαν στην Ευελπίδων» και δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί τρία χτυπήματα με αποτέλεσμα να φοβάται και να προσπαθεί να προστατεύσει με κάθε τρόπο την οικογένειά του και τους συνεργάτες του: «Μέσα σε διάστημα λιγότερο τους ενός μηνός, έχουμε δεχθεί τρία χτυπήματα, αναφέρομαι τόσο σε διάρρηξη και κλοπή που συνέβη στο σπίτι μας, όσο και σε επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικές φθορές στην ιδιοκτησία μας».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top