Έρχονται βροχές, χιόνια και καταιγίδες!-Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Πάρτε ομπρέλα και ντυθείτε ζεστά

Έρχονται βροχές, χιόνια και καταιγίδες!-Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού έρχεται σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 17 στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το μεσημέρι θυελλώδεις.

Αττική

Νεφώσεις με βροχές το πρωί και το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και το βράδυ, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το μεσημέρι.

Έκτακτο δελτίο καιρού

Η ΕΜΥ έβγαλε Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού και από το βράδυ της Τρίτης (15-1-2013) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο κι από το πρωί της Τετάρτης (16-1-2013) στη Θράκη και βαθμιαία στο Ανατολικό Αιγαίο.

Τα χιόνια θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους με χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές που θα σημειωθούν στα ορεινά της Δυτικής Ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Οι Νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 και πρόσκαιρα την Τετάρτη στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες και οι πυκνές χιονοπτώσεις στις παραπάνω περιοχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 18/01/2013.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top