Πατρινό καρναβάλι για πάντα: Στις 19 του μηνός η τελετή έναρξης

Θα έρθουν και οι Vegas;

Πατρινό καρναβάλι για πάντα: Στις 19 του μηνός η τελετή έναρξης

To Σάββατο στις 19 Ιανουαρίου θα γίνει σύμφωνα με τοπικά sites η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, η οποία και θα διαρκέσει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας ευελπιστεί να είναι μια ολοήμερη γιορτή της μουσικής και των τεχνών με καρναβαλικό διάκοσμο, μια μέρα με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, που θα ξορκίσουν τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα θα γίνονται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Οι διοργανωτές βρίσκονται σε συζητήσεις με το συγκρότημα των Vegas.

Θα στηθούν τέσσερις θεματικές μουσικές σκηνές με ζωντανή μουσική και djs, θα υπάρχουν θέατρα δρόμου με ζογκλέρ και κλόουν, εκδηλώσεις για παιδιά, θα γίνουν χορευτικά show, θα ζωγραφίζουν και θα κάνουμε graffiti, skate, live painting, θα δημιουργήσουν μια ζωντανή καρναβαλική φιγούρα, θα σπάσουν το «παγκόσμιο ρεκόρ αγάπης», θα συμμετέχουν με παιχνίδια και δρώμενα τα καρναβαλικά πληρώματα, θα προβληθούν τοπικά προϊόντα και σχεδιαστές.

Η ευχή των διοργανωτών είναι, όλοι οι Πατρινοί να κατέβουν στο κέντρο της πόλης και να ψυχαγωγηθούν από τις ενεργές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δυνάμεις της πόλης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top