Μέχρι 31/1 η απογραφή των συνταξιούχων ΔΕΗ, Εθνικής και Αγροτικής

Πού πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για να μην τους κόψουν την σύνταξη

Μέχρι 31/1 η απογραφή των συνταξιούχων ΔΕΗ, Εθνικής και Αγροτικής

Μέχρι το τέλος του μήνα θα συνεχιστεί η καταγραφή των συνταξιούχων της ΔΕΗ, της Αγροτικής και της Εθνικής Τράπεζας που έχουν ενταχθεί στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΙΚΑ, η διαδικασία θα πραγματοποιείται:

- για τους συνταξιούχους των δύο τραπεζών μέσω των τραπεζών Αγροτική, Πειραιώς και Εθνική και του τοπικού υποκαταστήματος ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Ασφαλισμένων των Εντασσομένων Ταμείων (Δραγατσανίου 8, Αθήνα).

- για τους συνταξιούχους της ΔΕΗ, θα πρέπει να απευθυνθούν στο τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ - ΕΤΑΜ του ΤΑΠ - ΔΕΗ (Μυλλέρου 13, Αθήνα) και όχι μέσω Τραπεζών.

Οι συνταξιούχοι της περιφέρειας μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία αναγράφονται κατά περίπτωση στην επιστολή που τους έχει σταλεί μαζί με το μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης μηνών 8ου και 9ου 2012, θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από την Αστυνομία ή τα ΚΕΠ, όπου αυτό απαιτείται.

Όπως τονίζεται στην ανακοκοίνωση, δεν θα δοθεί άλλη παράταση και το ΙΚΑ θα προχωρήσει στην αναστολή καταβολής της σύνταξης των αναπόγραφων συνταξιούχων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top