Καιρός κατάλληλος για σκι και… χουχούλιασμα με μουσική!

Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα!

Καιρός κατάλληλος για σκι και…  χουχούλιασμα με μουσική!

​Άκρως Χριστουγεννιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο με χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας αλλά και βροχές και καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές.

Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ στην κεντρική χώρα το θερμόμετρο θα δείξει από 3 έως 8 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 7 έως 11, στην Ήπειρο από 5 έως 9 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 14 βαθμούς και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη!!!

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το απόγευμα θυελλώδεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν στα νότια τμήματα σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Αττική

Μουντός, σκοτεινός και κρύος ο καιρός στην πρωτεύουσα. Πιο συγκεκριμένα, αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε στην Αττική, ενώ χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου με τους ανέμους στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό να πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το βράδυ θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα νότια τμήματα του νομού, περιμένουμε και στησυμπρωτεύουσα. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top