Λάρισα: Εξέδιξε την ανήλικη ανιψιά του από την ηλικία των 5 ετών

Εικοσιτρείς κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για την υπόθεση

Λάρισα: Εξέδιξε την ανήλικη ανιψιά του από την ηλικία των 5 ετών

Ένα πραγματικό δράμα αναβίωσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης από τον θείο της!

Εικοσιτρείς συνολικά κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για τα αδικήματα αποπλάνησης παιδιού, μαστροπεία, ασέλγεια, σωματεμπορία και χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση εις βάρος ανήλικης. Οι ποινές ξεκινούν από 37 μήνες και φτάνουν τα 38 χρόνια.

Η νεαρή, που σήμερα είναι 17 ετών, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται σε ίδρυμα για ανήλικους και προσπαθεί να ορθοποδήσει, όμως σύμφωνα με τη δικογραφία, οι πράξεις σε βάρος της ανήλικης ξεκίνησαν από τον θείο της, όταν ήταν μόλις 5 χρονών.

Το είχε αποκαλύψει η ίδια το 2009, όταν κατάθεσε στην αστυνομία.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και όπως προέκυψε και από την ακροαματική διαδικασία η μικρή εξαναγκάστηκε να εκδίδεται και σε γειτονικά χωριά της περιοχής που κατοικούσε, έναντι αμοιβής, την οποία κρατούσαν κυρίως τρεις εκ τ��ν κατηγορουμένων οι οποίοι την προωθούσαν.

Οι κατηγορούμενοι έλεγαν στην μικρή πώς αν το μάθει ο μπαμπάς της θα βγουν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε και ο εισαγγελέας ενώ σε αρκετούς εκ των καταδικασθέντων επιβλήθηκαν και χρηματικές ποινές, έως και 60.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top