Συνελήφθη ο Μπέος. Αγνοείται ο Κούγιας! Αλληλομηνύθηκαν μετά τον καυγά

Άναψαν τα αίματα σε γνωστή καφετέρεια της Γλυφάδας

Συνελήφθη ο Μπέος. Αγνοείται ο Κούγιας! Αλληλομηνύθηκαν μετά τον καυγά

Πρώτη ανάρτηση: 19/12/2012 14: 14

Στην σύλληψη του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για απειλή και εξύβριση μάρτυρα.

Όπως σας είχαμε πει, την Τρίτη οι δύο άντρες συναντήθηκαν τυχαία σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας και μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια.

Η αντιπαράθεση τους ήταν πολύ έντονη και παρενέβησαν τρίτοι για να μην πιαστούν στα χέρια.

Σήμερα ο κ. Κούγιας κατέθεσε μήνυση και όπως σας είπαμε συνελήφθη ο κ. Μπέος. Σύμφωνα με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και ο ίδιος κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Κούγια, ο οποίος όμως αγνοείται!

Αυτή είναι η ανακοίνωση του κ. Μπέου

«Σχετικά με τις εκατέρωθεν μηνύσεις που ανταλλάξαμε με τον Αλέκο Κούγια υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές. Εγώ έχω μόνιμη κατοικία στην οποία με βρήκε η Ελληνική Αστυνομία αμέσως μόλις με αναζήτησε. Ο Αλέκος Κούγιας ακόμη δεν έχει εμφανιστεί ούτε εντοπιστεί. Εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου να κρύβομαι. Οποτεδήποτε μου ζητήθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη εμφανίστηκα. Ο Αλέκος Κούγιας ειδοποιήθηκε από κάποιους προφανώς μέσα από την Ασφάλεια και εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη και να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη, παρότι εγώ ο ίδιος τον προέτρεπα να πάμε στο αστυνομικό τμήμα.

��γώ φοράω παντελόνια γιατί τα τιμάω. Άλλοι τα φοράνε γιατί κρυώνουν. Λυπάμαι για την ανισότητα που επιφυλάσσετε σε δύο πρόσωπα, γιατί παρά τις πιο πάνω διαφορές μας θα έπρεπε να εμφανιστούμε ίσοι απέναντι στην Δικαιοσύνη. Τον καλώ σήμερα κιόλας να εμφανιστεί όχι όμως στα κανάλια, αλλά εκεί που πρέπει και οφείλει. Στα αρμόδια όργανα».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κούγιας είναι μάρτυρας στη δίκη με κατηγορούμενο τον κ. Μπέο για υπόθεση εκβίασης εναντίον του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.

Η δίκη θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top