Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος Μαροκινός για τη δολοφονία συνταξιούχου καθηγητή

Φέρεται να πέταξε το πτώμα του ηλικιωμένου σε κάδο σκουπιδιών

Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος Μαροκινός για τη δολοφονία συνταξιούχου καθηγητή

Στα κρατητήρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 25χρονος Μαροκινός που φέρετε ως ο δράστης της δολοφονίας του 79χρονου συνταξιούχου καθηγητή, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες το πρωί στην περιοχή 40 Εκκλησιές μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε, τυλιγμένο και δεμένο σε σακούλες και κουβέρτα ένας υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης που συγκέντρωνε τα ανακυκλώσιμα σκουπίδια.

Για την διαλεύκανση της υπόθεσης έγιναν 17 προσαγωγές αλλοδαπών που νοίκιαζαν διαμερίσματα από την 3οροφη πολυκατοικία ιδιοκτησίας του άτυχου ηλικιωμένου άντρα.

Οι αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση καταθέσεων 3 αλλοδαπών που κατονόμασαν ως δράστη ένα 25χρονο Μαροκινό , όργωσαν την Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του. Τελικά χθες βράδυ τον βρήκαν στο κέντρο της πόλης … Ο 25χρονος όμως αντιστάθηκε στις αστυνομικές εντολές και συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής.

Από την προανάκριση και από αστυνομική έρευνα προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις πως ο 25χρονος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 79χρονου. Σε βάρος του εκτός από την δικογραφία που σχηματίστηκε για αντίσταση κατά της αρχής σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία γι�� την δολοφονία του συνταξιούχου καθηγητή που φέρετε να διέπραξε. Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή και πλέον αναμένουμε αν με την σύμφωνη γνώμη τους , ο ανακριτής εκδώσει ένταλμα για την ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία αναζητεί άλλους 3 αλλοδαπούς που σύμφωνα με τον 25χρονο Μαροκινό συμμετείχαν στο έγκλημα. Όμως όπως προκύπτει ο φερόμενος ως δράστης κατονόμασε του 3 άντρες ως αντεκδίκηση επειδή εκείνοι πρώτοι τον φωτογράφισαν ως δολοφόνο του άτυχου άντρα.​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top