Δέντρο από γάλατα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου στα Προπύλαια και στη Θεσσαλονίκη

Προσφέρετε κι εσείς την βοήθεια σας στα παιδιά

Δέντρο από γάλατα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου στα Προπύλαια και στη Θεσσαλονίκη

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου σήμερα, Παρασκευή στα Προπύλαια (στάση μετρό Πανεπιστήμιο) για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Οι thessAlonistas σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου και τη συνοδεία της ομάδας κρουστών του ΠΕΘΕΑ “ΑΡΓΩ”, σας προσκαλούμε όλους σήμερα , στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας (στη συμβολή με Τσιμισκή) από τις 16:00-20:00. Το σύνθημα «Κανένα παιδί στην Ελλάδα μόνο του, αβοήθητο και απροστάτευτο»

Όπως οι ίδιοι επισημαίνουν πρόκειται για μία "μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί. Για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη των Atenistas διοργανώνουν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή."

Εκτός από γάλα, θα συγκεντρωθούν παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη.

Φέτος διοργανώνουν και μια παράλληλη δραστηριότητα, μετά το στήσιμο του δέντρου οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου θα παραμείνουν στο χώρο σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία μέχρι το πρωί.

Πέρσι είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 25.000 κουτιά γάλα και τρεις τόνοι τρόφιμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top