13,3 εκατ. ευρώ χρωστούσε 50χρονος από τις Σέρρες στο Δημόσιο!

Πέντε συλλήψεις για χρέη στη Βόρεια Ελλάδα

13,3 εκατ. ευρώ χρωστούσε 50χρονος από τις Σέρρες στο Δημόσιο!
Ούτε ένας ��ύτε δύο αλλά πέντε συνελήφθησαν για χρέη στο δημόσιο στη Β. Ελλάδα. Ένας 50χρονος μάλιστα "κατάφερε" να χρωστάει πάνω από 13 εκατ. ευρώ !!! Συνολικά πάντως τα χρέη και των 5 φτάνουν σχεδόν στα 16 εκ. ευρώ !!!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ :

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στη Νιγρίτα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας, ένας ημεδαπός 50 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 13.289.580, 46 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ο δεύτερος που συνελήφθη είναι από τη Νάουσα Ημαθίας. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, 33 χρονών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.707.854,18 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαλάτιστας Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 62 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 287.411,58 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Στην Σκύδρα Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, συνελήφθη ένας ημεδαπός 76 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 201.649,95 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Τέλος, συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 46 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 97.446,41 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top