Μίλτος Τεντόγλου: H απονομή του δεύτερου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες/ δελτίο ειδήσεων Star 7/8/24
Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για το 2024. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος βραβεύτηκε στη Σόφια, στο Gala της Βαλκανικής Ένωσης, χθες 2/11.
Το βραβείο του κορυφαίου αθλητή παρέλαβε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συντονιστής του τομέα αλμάτων, Γιώργος Πομάσκι. Στη Σόφια ταξίδεψε και ο σύμβουλος προέδρου και αντιπρόεδρος της ABAF, Λάμπρος Παπακώστας.
Κορυφαία γυναίκα στα Βαλκάνια αναδείχθηκε η νέα κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο ύψος, Γιαρισλάβα Μάχουτσικ, ενώ ο τίτλος της κορυφαίας ανερχόμενης γυναίκας πήγε στην επίσης άλτρια του ύψους Αντζέλικα Τόπιτς και του ανερχόμενου άντρα στον Σέρβο αθλητή των μεσαίων αποστάσεων, Άλντιν Κάτοβιτς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.