Δείτε ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής με παιδιά είχε διπλή ζωή- Το παραδέχτηκε

Ζητά συγγνώμη από τη σύζυγό του: «Αυτό που έκανα, ήταν άθλιο»

Μετανιωμένος για τη διπλή ζωή που έκανε είναι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sun.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει 61 συμμετοχές με την εθνική αντρών όχι μόνο απάτησε την επί πολλά χρόνια σύζυγό του, Άνι Κίλνερ, με την οποία και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, αλλά έκανε και άλλο παιδί με την παράλληλη σχέση που είχε.

 

H σύζυγος του ποδοσφαιριστή 

Την αποκάλυψη πως έχει παιδί με άλλη γυναίκα, δεν την έκανε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά η ερωμένη του  Λόριν Γκούντμαν.

Η «πέτρα» του σκανδάλου σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε στον Γουόκερ να πει την αλήθεια στη σύζυγό του, όμως εκείνος αρνιόταν. 

«Πρέπει να της το πεις. Πρέπει να πεις στην Άνι ότι είσαι ο πατέρας της κόρης μας και ότι έχεις σχέση με τα παιδιά σου. Πρέπει να ξεκινήσουμε το 2024 με έναν ελεύθερο τρόπο. Αν ο καθένας ξέρει πού βρίσκεται, μπορεί να πάρει τις δικές του ενήλικες αποφάσεις στη ζωή του» ισχυρίζεται η ίδια στην εφημερίδα Sun πως του είπε. 

 

 

Η  Λόριν Γκούντμαν αποκάλυψε την αλήθεια στη σύζυγο του ποδοσφαιριστή στέλνοντάς της αρχικά ένα SMS και αργότερα ένα τεστ DNA, έγγραφα και ακόμη μια φωτογραφία του Γουόκερ μαζί με το μικρό κοριτσάκι.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, ζητά τώρα από τη σύζυγό του να τον συγχωρήσει αναφέροντας πως αυτό που της έκανε ήταν άθλιο. 

«Έκανα κάποιες ηλίθιες επιλογές και πήρα ηλίθιες αποφάσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνά η Άνι. Προσπάθησα να της μιλήσω, αλλά είναι πολύ πικραμένη», τόνισε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Είμαι ο μόνος που πρέπει να κατηγορηθεί για ό,τι συνέβη. Πρέπει να παραδεχτώ τα λάθη μου, το οφείλω απέναντι σε όλους. Οι πράξεις μου προκάλεσαν πόνο σε πολλούς ανθρώπους και ζητώ συγγνώμη» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top