Εϊντριαν Πέιν: Βίντεο ντοκουμένο από τη δολοφονία του πρώην παίκτη του ΠΑΟ

Ακούγεται η μητέρα του να εκλιπαρεί για βοήθεια

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Έιντριαν Πέιν, δημοσιοποίησε το αμερικανικό δίκτυο FOX35.

Στο βίντεο ακούγεται απελπισμένη κι έντρομη μία συγγενής  του Πέιν να φωνάει «Ω θεέ μου… Τον πυροβόλησες!  Τον πυροβόλησες!».

Στη συνέχεια καλεί την Άμεσο Δράση και ζητά βοήθεια: «Παρακαλώ, βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου. Δεν ξέρω τη διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα πλέον το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως έχει συλληφθεί ο δράστης.

Πέθανε 31χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

«Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο», αναφέρει η ανακοίνωση.

O Εϊντριαν Πέιν

Ο Έιντριαν Πέιν αγωνιζόμενος για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς / Πηγή φωτογραφίας: ΑΡ

Πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανός είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο – Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top