Το μήνυμα της συζύγου του Τζόκοβιτς για την περιπέτειά του στην Αυστραλία

Οι αυστραλιανές αρχές αρνούνται να δώσουν στον τενίστα βίζα

Πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα έχει γίνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης των αυστραλιανών αρχών να ακυρώσουν τη βίζα του και να τον διώξουν από τη χώρα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συμμετάσχει στο Australian Open.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τον απελαύνει η Αυστραλία - Βρίσκεται υπό κράτηση

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σέρβος τενίστας που  ήταν ανεμβολίαστος δεν προσκόμισε επαρκείς αποδείξεις για την ιατρική εξαίρεση που έλαβε, ούτε προσκόμισε την βίζα που χρειαζόταν για να εισέλθει στην Αυστραλία.

 

 

Η σύζυγός του, Γελένα Τζόκοβιτς, με την οποία είναι μαζί από παιδιά τάχθηκε στο πλευρό του, στέλνοντάς του μέσα από τα social media το πιο γλυκό μήνυμα.

 

 

«Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες μου οι ευχές είναι όλοι να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς και με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε και εμείς να είμαστε όλοι μαζί σήμερα αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι ασφαλείς. Και όλοι θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ όλους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή για ό,τι συμβαίνει.

Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας ευχαριστώ» έγραψε η σύζυγος του τενίστα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top