Τσάβι: Όνειρο μου να προπονήσω την Μπαρτσελόνα!

Tι δήλωσε ο προπονητής της Αλ Σάντ

Τσάβι

Το όνομά του Τσάβι βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα καθώς το μέλλον του Ρόναλαντ Κουμαν παραμένει αβέβαιο ενώ τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο Κυριακατιοο classico με την Ρεάλ.

NBA: «Απόδραση» των Μπακς από το Σαν Αντόνιο

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, ο Κούμαν ενδεχομένως να κερδίσει πόντους και χρόνο Αν όμως δεν τα καταφέρει, ο Λαπόρτα θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τσάβι, προκειμένου ο Ισπανός θρύλος των «μπλαουγκράνα», να αντικαταστήσει τον Ολλανδό τεχνικόFullscreen.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή  ο προπονητής της Αλ Σάντ, Τσάβι επανέλαβε την επιθυμία του να προπονήσει μια μέρα την Μπαρτσελόνα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

«Το όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Δεν το έχω κρύψει ποτέ, είναι ο στόχος μου και το όνειρό μου. Δεν ξέρω αν θα συμβεί ή όχι, αν θα με χρειαστούν ή όχι, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αλ Σαντ και πολύ περήφανος γι' αυτό. Εάν έρθει μια προσφορά, θα αξιολογηθεί και μετά θα προσπαθήσουμε να αποφασίσουμε, αλλά για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι στο «20 minutes».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top