Αποχωρεί και η… αμετανόητη Γιουβέντους από την ESL

Tι ανέφερε ο ισχυρός άντρας, Αντρέα Ανιέλι

Γιουβέντους- Αντρέα Ανιέλι

Πριν αρχίσει να καταρρέει το οικοδόμημα της ευρωπαϊκής Super League ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι έκανε λόγο για συμφωνία αίματος και δήλωνε σίγουρος ότι το εγχείρημα θα πετύχει.

Εκτός European Super League και η Μίλαν

«Υπάρχει συμφωνία... αίματος ανάμεσα στα δώδεκα κλαμπ προχωράμε όλοι μαζί και το εγχείρημα έχει 100% πιθανότητες επιτυχίας» έλεγε χαρακτηριστικά. Σήμερα η μεγάλη κυρία έγινε η τρίτη και τελευταία ιταλική ομάδα που εγκαταλείπει το φιλόδοξο εγχείρημα της «κλειστής» λίγκας, αν και στην ανακοίνωση της εμφανίζεται αμετανόητη για τη συμμετοχή της.

Φουντώνουν οι αντιδράσεις για τη δημιουργία της European Super League

 

"Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από τη Γιουβέντους στις 19 Απριλίου 2021, αναφορικά με το εγχείρημα της δημιουργίας της Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, o σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι είναι ενήμερος για τις προθέσεις που εκφράστηκαν από κάποιες ομάδες να αποχωρήσουν από το project, αν και οι αναγκαίες διαδικασίες για τη συμφωνία μεταξύ των ομάδων δεν είχε ολοκληρωθεί.

 

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Γιουβέντους, ενώ παραμένει πεπεισμένη για την ορθότητα του project όσον αφορά τις εμπορικές και νομικές υποθέσεις του, πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή έχει περιορισμένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί στη φόρμα που αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Η Γιουβέντους παραμένει δεσμευμένη στο χτίσιμο μακροπρόθεσμων αξιών για το σύλλογο και για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κίνημα".

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top