Χωρίς νίκη πάλι ο Παναθηναϊκός: Ισοπαλία 1-1 με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ 

Ισοφαρίσθηκαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι «πράσινοι»   

Παναθηναϊκός

Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει στο πρωτάθλημα της Super League,  μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. 

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη χειρότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα στην ιστορία των   «πράσινων», που παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από 5 αγώνες, έχοντας 3 ισοπαλίες και  2 ήττες. 

Στον αγώνα του Σαββάτου ο Καρλίτος  έχασε πέναλτι στο 55’ αλλά σκόραρε στο επόμενο λεπτό. Παρότι φαινόταν όμως  ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν,  ο Βόλος  με γκολ του Μπαρτόλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο των «πράσινων»  

Ο Μπόλονι ήρθε για να γιατρέψει τον... πονόδοντο του Παναθηναϊκού

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Φ. Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αϊτόρ (68’ Μολό), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος (75’ Μπουζούκης).

ΒΟΛΟΣ (Αν. Λόπες): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σ. Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (73’ Νίνης), Μπαριέντος (77’ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα (90’+3’ Ντεντάκης), Μαρτίνες (90’+4’ Κιάκος), Δουβίκας.
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top