Με Φερέιρα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός

Σχετική ανακοίνωση έκανε ο Αδαμάντιος Πολέμης

Με Φερέιρα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός

Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε την Τρίτη στην σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής της «πράσινης» ΠΑΕ και ανακοινώθηκε δια στόματος Αδαμάντιου Πολέμη. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το τριφύλλι θ' αναζητήσει στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού νεαρούς κι εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο κ. Πολέμης δήλωσε: «Αποφασίσαμε να παραμείνει για άλλον ένα χρόνο ο κ. Φερέιρα. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις μαζί του. Είχαμε ταύτιση απόψεων και αποφασίσαμε ομόφωνα να παραμείνει.Εντός της εβδομάδας θα ληφθεί απόφαση για τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν και Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι και θα αποφασίσουμε μέσα στην εβδομάδα».

Σε σχέση με την προετοιμασία της ομάδας, έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκλεισε ένα προπονητικό κέντρο στην Αυστρία, όπου οι παίκτες θα μείνουν για δέκα μέρες, πριν η προετοιμασία μπει στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, ο κ. Πολέμης γνωστοποίησε ότι η θητεία της νυν διοικούσας επιτροπής τελειώνει, οπότε «πριν τις 30/6 θα καλέσουμε σε συνεδρίαση το Δ.Σ.».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top