Στην ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ θα εισπράξει 8 εκατομμύρια

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ επισημοποιώντας ένα deal που ήταν ουσιαστικά γνωστό εδώ και μήνες. Ο 25χρονος Σέρβος σέντερ (2,13μ.) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μόσχας και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από μια πενταετία. Το ποσό που θα εισπράξει θα είναι συνολικά 8 εκατ. ευρώ.

Ανανέωσε με ΤΣΣΚΑ ο Τζέιμς!

Εύκολη απόφαση χαρακτήρισε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ την μετακίνησή του στην ΤΣΣΚΑ, η οποία ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Τρίτης την απόκτησή του με τριετές συμβόλαιο. «Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στην μπασκετική μου ζωή.

Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, όλες οι αποφάσεις που πήραν ήταν περισσότερο ή λιγότερο δύσκολες, αλλά όχι αυτή. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα κλαμπ με μεγάλη παράδοση, έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα, έναν προπονητή που κατακτά τίτλους, έναν σπουδαίο οργανισμό με ισχύ και σε μια όμορφη πόλη όπως η Μόσχα. Είναι τιμή μου που πλέον αποτελώ παίκτη της ΤΣΣΚΑ και γνωρίζω τις ευθύνες και τους στόχους που κουβαλά αυτό το μεγάλο όνομα. Ανυπομονώ για ένα νέο ξεκίνημα», τόνισε ο Σέρβος σέντερ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top