Νόβακ Τζόκοβιτς: Τεράστια δωρεά σε νοσοκομεία της Λομβαρδίας!

Θα αγοράσουν αναπνευστήρες και άλλα φάρμακα

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και το Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Σέρβος τενίστας νίκησε 2-0

O θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς δείχνει για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο βοηθώντας και την μαρτυρική Ιταλία στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ινφαντίνο: Δε θα παίξουμε ποδόσφαιρο όσο απειλείται η δημόσια υγεία!


Μετά τη δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το σύστημα υγείας της Σερβίας, ο Νο1 τενίστας στον κόσμο ενίσχυσε οικονομικά τα νοσοκομεία της Λομβαρδίας της περιοχής, δηλαδή, που δοκιμάστηκε πιο σκληρά απ' όλες στην πανδημία του φονικού ιού.

Τα νέα για τη δωρεά του Νόλε, το ύψος της οποίας, με παράκληση του ίδιου, δεν έχει αποκαλυφθεί, έκανε γνωστά ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας για το δυτικό Μπέργκαμο, Πίτερ Άσεμπεργκς.

ΠΑΟΚ: Άμεση Προσφυγή στο CAS

"Δεχτήκαμε μια τεράστια δωρεά από το εξωτερικό που με συγκίνησε. Και με συγκίνησε ακόμα περισσότερο το ότι προήλθε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έναν άνθρωπο που έχει ήδη δώσει 1 εκ. ευρώ στη χώρα του για αυτό το θέμα αλλά νοιάστηκε και για εμάς στο Μπέργκαμο και στη Λομβαρδία. Είναι ένας τρομερός άνθρωπος, θα ήθελα να τον συναντήσω μια μέρα για να τον ευχαριστήσω" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά αναπνευστήρων και άλλων φαρμάκων που χρειάζονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top